Set-meny

Vi har samlet noe av det beste fra kjøkkenet vårt i en 6-retters set-meny.
Det perfekte valget for ditt selskap. Her får gjestene mulighet til smake på mye forskjellige smaker. 

Forrett: 

  • Gol Gappe (Semulinaboller fylles med kikerter, eple og potet. Serveres med krydret mynte og tamarind blandevann).
 
  • Alo Tikke Avokado Chaat (Frityrstekt potet serveres med kikerter, linser og indiske krydder. Toppes med avokado og granataple).

Hovedretter: 

  • Punjabi Lam Kadhai (Aromatisk kryddermarinert lam tilberedt med løk, paprika og tomater). 
 
  • Butter Chicken (Kylling tilberedt i en kremet aromatisk tomatsaus, tilsatt krydder og nøtter).
 
  • Kerala Jhinga Curry (Tigerreker tilberedt på sørindisk vis med ingefær, hvitløk, kokosmelk, chilli, curry blader og sennepsfrø).

Tilbehør: 

  • Ris, huset´s chutney mix, garlic nan, plain nan, raita og indisk salat.

Dessert: 

  • Mango Kulfi (Hjemmelaget indisk mango is).
 
Set-menu kan tilbys vegetarian.

 

Pris 650 kr.

Set-meny hovedrett

For dere som ikke ønsker forrett eller dessert. Et godt valg for ditt selskap der gjestene får smakt på 3 ullike hovedretter.

Hovedretter: 

  • Punjabi Lam Kadhai (Aromatisk kryddermarinert lam tilberedt med løk, paprika og tomater). 
 
  • Butter Chicken (Kylling tilberedt i en kremet aromatisk tomatsaus, tilsatt krydder og nøtter).
 
  • Kerala Jhinga Curry (Tigerreker tilberedt på sørindisk vis med ingefær, hvitløk, kokosmelk, chilli, curry blader og sennepsfrø).

Tilbehør: 

  • Ris, huset´s chutney mix, garlic nan, plain nan, raita og indisk salat.

Det er kun for grupper på 10+ gjester. 

Pris 400 kr.