Set-meny
Vi har samlet noe av det beste fra kjøkkenet vårt i en 6-retters set-meny.
Det perfekte valget for ditt selskap. Her får gjestene mulighet til smake på mye forskjellige smaker.
Forrett:
Gol Gappe (Semulinaboller fylles med kikerter, eple og potet. Serveres med krydret mynte og tamarind blandevann).
Alo Tikke Avokado Chaat (Frityrstekt potet serveres med kikerter, linser og indiske krydder. Toppes med avokado og granataple).
Hovedretter:
Punjabi Lam Kadhai (Aromatisk kryddermarinert lam tilberedt med løk, paprika og tomater).
Butter Chicken (Kylling tilberedt i en kremet aromatisk tomatsaus, tilsatt krydder og nøtter).
Kerala Jhinga Curry (Tigerreker tilberedt på sørindisk vis med ingefær, hvitløk, kokosmelk, chilli, curry blader og sennepsfrø).
Tilbehør:
Ris, huset´s chutney mix, garlic nan, plain nan, raita og indisk salat.
Dessert:
Mango Kulfi (Hjemmelaget indisk mango is).
Set-menu kan tilbys vegetarian.
Pris 650 kr.
Set-meny hovedrett
For dere som ikke ønsker forrett eller dessert. Et godt valg for ditt selskap der gjestene får smakt på 3 ullike hovedretter.
Hovedretter:
Punjabi Lam Kadhai (Aromatisk kryddermarinert lam tilberedt med løk, paprika og tomater).
Butter Chicken (Kylling tilberedt i en kremet aromatisk tomatsaus, tilsatt krydder og nøtter).
Kerala Jhinga Curry (Tigerreker tilberedt på sørindisk vis med ingefær, hvitløk, kokosmelk, chilli, curry blader og sennepsfrø).
Tilbehør:
Ris, huset´s chutney mix, garlic nan, plain nan, raita og indisk salat.
Det er kun for grupper på 10+ gjester.
Pris 400 kr.