Set-meny 6-retters
Vi har samlet noe av det beste fra vårt kjøkken i en smakfull 6-retters meny – det perfekte valget for selskaper. Her får gjestene muligheten til å oppleve et bredt spekter av indiske smaker og retter, håndplukket for å skape en helhetlig matopplevelse.
Forrett:
Forretter
Gol Gappe
Knasende semulinaboller fylt med kikerter, eple og potet. Serveres med krydret mynte- og tamarindvann. (G, H)Aloo Tikki Avokado Chaat
Frityrstekt potetkake servert med kikerter, linser og indiske krydder. Toppes med avokado og granateple. (G, M, H)
Hovedretter:
Punjabi Lam Kadhai
Aromatisk lam, marinert i krydder og tilberedt med løk, paprika og tomater.
Butter Chicken
Mør kylling i en kremet tomatsaus, smaksatt med nøtter og varme krydder. (G, M, CN)
Kerala Jhinga Curry
Tigerreker tilberedt på sørindisk vis med kokosmelk, ingefær, hvitløk, chili, karriblader og sennepsfrø. (SK, SE)
Tilbehør:
Basmati-ris, husets chutney-miks, garlic naan, plain naan, raita og indisk salat.
Dessert:
Mango Kulfi (Hjemmelaget indisk mango is). (M, PN)
Set-menyen kan også tilbys som vegetarisk alternativ. Alle gjestene får smake på samtlige retter som serveres, slik at hele selskapet får en variert og komplett matopplevelse.
Selskapsmenyen serveres i medium styrkegrad som standard, men kan tilpasses etter ønsker og eventuelle allergier.
(G) Gluten (E) Egg (B) Bløtdyr (SE) Sennep (CN) Cashewnøtter (M) Melk (PN) Pisjasjnøtter (SK) Skalldyr (H) Hvete
Pris 750,-kr
Set-meny hovedrett
For dere som ikke ønsker forrett eller dessert. Et godt valg for ditt selskap der gjestene får smakt på 3 ullike hovedretter.
Hovedretter:
Punjabi Lam Kadhai
Aromatisk lam, marinert i krydder og tilberedt med løk, paprika og tomater.
Butter Chicken
Mør kylling i en kremet tomatsaus, smaksatt med nøtter og varme krydder. (G, M, CN)
Kerala Jhinga Curry
Tigerreker tilberedt på sørindisk vis med kokosmelk, ingefær, hvitløk, chili, karriblader og sennepsfrø. (SK, SE)
Tilbehør:
Basmati-ris, husets chutney-miks, garlic naan, plain naan, raita og indisk salat.
Set-menyen kan også tilbys som vegetarisk alternativ. Alle gjestene får smake på samtlige retter som serveres, slik at hele selskapet får en variert og komplett matopplevelse.
Selskapsmenyen serveres i medium styrkegrad som standard, men kan tilpasses etter ønsker og eventuelle allergier.
Det er kun for grupper på 10+ gjester.
(G) Gluten (E) Egg
(B) Bløtdyr (SE) Sennep (CN) Cashewnøtter (M) Melk (PN) Pisjasjnøtter (SK) Skalldyr (H) Hvete